Budapeštská pomazánka

Suroviny

1 měkký tvaroh
3 lžíce sterilované červené papriky
mléko
sůl
mletá paprika
1 malá cibule
4 lžíce mléka
(1 lžíce strouhaného křenu)
(2 kyselé okurky)

recept nemá fotografii

Postup

Jde o rychlou a chutnou pomazánku, kterou lze i částečně obměňovat podle toho, jaké máme doma suroviny. Pokud máme elektrický šlehač, dáme tvaroh do nádoby, ve které budeme pomazánku šlehat. Přidáme mléko, sůl, půl lžičky mleté papriky. Rozšleháme a případně přidáme ještě trochu mléka, pokud se pomazánka zdá hustá. Oloupeme a jemně nakrájíme cibuli a přidáme ji do pomazánky. Sterilovanou papriku nakrájenou na proužky necháme odkapat a také ji přidáme do pomazánky. Vše ještě jednou lehce zamícháme. Lze chuťově obměňovat přidáním strouhaného křenu nebo najemno nakrájené kyselé okurky. Pomazánka nejlépe chutná na čerstvém chlebu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,370x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Budapeštská pomazánka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist