Budapeštská pomazánka

Suroviny

1 měkký tvaroh
3 lžíce sterilované červené papriky
mléko
sůl
mletá paprika
1 malá cibule
4 lžíce mléka
(1 lžíce strouhaného křenu)
(2 kyselé okurky)

recept nemá fotografii

Postup

Jde o rychlou a chutnou pomazánku, kterou lze i částečně obměňovat podle toho, jaké máme doma suroviny. Pokud máme elektrický šlehač, dáme tvaroh do nádoby, ve které budeme pomazánku šlehat. Přidáme mléko, sůl, půl lžičky mleté papriky. Rozšleháme a případně přidáme ještě trochu mléka, pokud se pomazánka zdá hustá. Oloupeme a jemně nakrájíme cibuli a přidáme ji do pomazánky. Sterilovanou papriku nakrájenou na proužky necháme odkapat a také ji přidáme do pomazánky. Vše ještě jednou lehce zamícháme. Lze chuťově obměňovat přidáním strouhaného křenu nebo najemno nakrájené kyselé okurky. Pomazánka nejlépe chutná na čerstvém chlebu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 957x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Budapeštská pomazánka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist