Špekáčky v alobalu

Suroviny

8 špekáčků
1 větší cibule
sladká a případně i pálivá paprika
hořčice
olej nebo sádlo
alobal

recept nemá fotografii

Postup

Špekáčky oloupeme a podélně nařízneme a si do poloviny výšky. Cibuli si oloupeme, nakrájíme ji na silnější kolečka, ta obalíme v mleté paprice a vkládáme je do zářezů buřtíků. Připravíme si větší plát alobalu a klademe na něj těsně vedle sebe naplněné špekáčky, které ještě po povrchu potřeme pikantní hořčicí. Přidáme lžíci tuku a alobal pevně uzavřeme. Balíček dáme do pekáčku a ve vyhřáté troubě nejprve pečeme 5-7 minut naplno, potom ztlumíme na poloviční výkon a necháme ještě 15 minut dopéct. Podáváme s bramborovou kaší, kterou polijeme vypečenou šťávou a s hlávkovým (nebo jiným) salátem.
Poznámka: Nezapomeneme ani na něco na zapití, je toho obvykle zapotřebí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,327x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Špekáčky v alobalu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist