Brambory s fazolovými lusky

Suroviny

800 g brambor
250 g mražených fazolových lusků
sůl
1 červená paprika
8 lžic oleje
2 lžičky naloženého zeleného pepře

recept nemá fotografii

Postup

Balíček s mraženými fazolovými lusky necháme roztát. Nahrubo je pokrájíme, povaříme v osolené vodě, scedíme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Papriku omyjeme, vyjmeme semeník a nakrájíme ji na tenké nudličky. Pažitku omyjeme a až na několik stébel ji pokrájíme. Brambory omyjeme, oloupeme, nahrubo nastrouháme a po částech je opékáme na rozpáleném oleji dozlatova. Nakonec dáme všechny osmažené brambory na velkou pánev, přidáme fazolové lusky, nakrájenou papriku a společně opékáme ještě asi 3 minuty. Přidáme nahrubo posekaný zelený pepř a ozdobíme pažitkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,768x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 1) 6.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brambory s fazolovými lusky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist