Králík v marinádě

Suroviny

1 králík
4 cibule
kmín
sůl

Na marinádu:
300 ml oleje
200 ml vody
2-3 lžičky hořčice
1/4 lžičky pálivé papriky
1/4 lžičky sladké papriky
8 stroužků česneku

recept nemá fotografii

Postup

Marinádu umícháme z výše uvedených surovin (česnek do ní prolisujeme). Králíka dobře opláchneme a osušíme. Rozporcujeme ho, posolíme, posypeme kmínem, proložíme cibulí nakrájenou na plátky a zalijeme marinádou. Necháme ho marinovat 24 hodin. Potom jej dáme péci, nic nepřidáváme, jen podléváme marinádou, ve které byl králík naložen. Pečeme doměkka. Podáváme s knedlíkem houskovým či bramborovým, ale i s bramborem nebo s rýží.
Poznámka:Na obrázku je jako příloha dušená "baby karotka". Lze ji koupit zmraženou. Nerozmrazujeme, ale v kastrolku podlijeme 2-3 lžícemi vody, osolíme, přidáme kousek másla a dusíme asi 5 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,709x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Králík v marinádě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist