Houby smažené v těstíčku

Suroviny

500 g čerstvých hřibovitých hub
2 vejce
3 lžíce hladké mouky
3 lžíce mléka
1 lžička soli
olej na smažení (fritování)

recept nemá fotografii

Postup

Smažit můžeme zdravé a pevné hřibovité (a jedlé) houby. Houby očistíme, opláchneme, necháme okapat a nakrájíme je na plátky asi 3-4 mm silné. Z mouky, vajec, mléka a soli ušleháme vidličkou hladké těstíčko. Na pánvi nebo ve fritovacím oleji rozpálíme tuk, houby namočíme do těstíčka a osmažíme rychle po obou stranách. Podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou. Kdo má rád, může přidat i tatarskou omáčku. Je to rychlé a chutné.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,016x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Houby smažené v těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist