Masová směs s Moravankou

Suroviny

400 g vepřových jater
400 g vepřové kýty
1 sklenička zeleniny Moravanka
1 vajíčko
sůl
olej
1 lžička škrobové moučky


recept nemá fotografii

Postup

Jde o rychlé a velmi jednoduché jídlo. Vepřová játra dobře opláchneme, nakrájíme na kousky a promícháme s troškou máčeného škrobu. Také vepřovou kýtu si nakrájíme na nudličky a smícháme s rozšlehaným a osoleným vajíčkem. Každé maso máme ve zvláštní nádobě a máme-li čas, necháme ho chvíli odležet. Zeleninu Moravanka přecedíme a větší kusy nakrájíme (okurky na kolečka, feferonku na menší kousky). Na pánvi si rozpálíme olej, nejdříve na něm opečeme játra a dáme je stranou. Potom na oleji opečeme vepřové maso. Jakmile zbělí, přidáme již opečená játra a nakrájenou zeleninu Moravanka. Promícháme a necháme chvíli prohřát. Podáváme s rýží a ozdobíme listy hlávkového salátu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,179x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Masová směs s Moravankou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist