Marinovaná ryba

Suroviny

500 g rybího masa (např. hejk)
2 lžíce oleje
100 ml bílého vína
1 citrón
Marináda:
2 stroužky česneku
1 cibule
citrónová šťáva
1 lžíce oleje
1 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Porce ryby očistíme, opláchneme a osušíme. Na marinádu si očistíme cibuli a jemně ji nakrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Obojí promícháme s ostatními přísadami a touto marinádou zalijeme porce ryby. Necháme je v chladničce minimálně půl hodiny odležet.
Potom je z marinády vyjmeme, setřeme ji a porce po obou stranách zvolna opečeme na oleji, podlijeme je vínem a krátce podusíme. Vyjmeme je z pánve a dáme na talíře. Na pánev vlijeme zbytek marinády, prohřejeme ho a nalijeme na porce ryby. Na každý kousek ryby položíme ještě dílek citronu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a čerstvá zelenina.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,257x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinovaná ryba


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist