Cikánský chléb

Suroviny

800 g vepřového bůčku
15 g soli
1 g mletého pepře
2 g kmínu
10 g sušeného česneku
500 g chleba
50 g horčice
80 g oloupaného křenu
50 g červené kapie

recept nemá fotografii

Postup

Vepřový bůček zbavený kostí a kůže nakrájíme na plátky (počítáme asi 2 plátky na porci). Maso mírně naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a potřeme česnekem, který jsme rozmíchali ve vlažné vodě. Připravené plátky masa rozložíme na plocho do pekáče, posypeme kmínem, mírně podlijeme vodou a v rozpálené troubě upečeme do zlatova. Upečené plátky bůčku klademe na krajíčky
chleba, potřeme hořčicí, posypeme oloupaným, nastrouhaným křenem a ozdobíme kápií.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,901x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 1) 5.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cikánský chléb


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist