Cikánský chléb
Suroviny
800 g vepřového bůčku
15 g soli
1 g mletého pepře
2 g kmínu
10 g sušeného česneku
500 g chleba
50 g horčice
80 g oloupaného křenu
50 g červené kapie
Postup
Vepřový bůček zbavený kostí a kůže nakrájíme na plátky (počítáme asi 2 plátky na porci). Maso mírně naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a potřeme česnekem, který jsme rozmíchali ve vlažné vodě. Připravené plátky masa rozložíme na plocho do pekáče, posypeme kmínem, mírně podlijeme vodou a v rozpálené troubě upečeme do zlatova. Upečené plátky bůčku klademe na krajíčky
chleba, potřeme hořčicí, posypeme oloupaným, nastrouhaným křenem a ozdobíme kápií.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,292x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
5.00 (počet: 1)
5.00
1
10
Komentáře receptu Cikánský chléb
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

