Nálev na znojemské okurky

Suroviny

1,5 l vody
0,5 l octa
150 g cukru
80 g soli
18 ks cukerínu
5 ks nového koření
5 ks pepře
1 bobkový list
mrkev
cibule
petržel
křen
kopr
hořčičné semínko

ukázka receptu Nálev na znojemské okurky
Posunovut vlevo
ukázka receptu Nálev na znojemské okurky
Posunout vpravo

Postup

Vodu s octem, cukrem, cukerínem, solí a kořením svaříme. Očištěné okurky naskládáme do zavařovacích sklenic, proložíme kolečky cibule, mrkve, petržele a větvičkou kopru. Do každé sklenice dáme půl čajové lžičky hořčičného semínka a zalijeme horkým nálevem i s kořením a kouskem bobkového listu. Sklenice uzavřeme a necháme 24 hodin odstát. Pak zavařujeme 20 minut při teplotě 80.C.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 14,394x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.52 (počet: 21) 8.52 21 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nálev na znojemské okurky

Znojemská okurka, družstvo: Thursday, March 25, 2010
Milí přátelé Znojemské okurky. Všem vám ušetřím spoustu práce a času. Nejlepší je si koupit Znojemský macerát na okurky a zeleninu a můžete doma dělat zázraky. A to jak při zavařování tak u čerstvých salátů nebo dochucování jídel. Přeji hezké gurmánské prožitky se Znojemským macerátem.
anonym: Wednesday, July 25, 2007
ujdeto

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist