Pikantní hořčice

Suroviny

1 velký kelímek plnotučné hořčice
4 kyselé okurky
1 malá sklenice sterilovaných červených paprik
1 cibule
1 feferonka (zelená)

recept nemá fotografii

Postup

Okurky i sterilované papriky vyjmeme z nálevu a necháme důkladně okapat. Obojí potom nadrobno nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky, feferonku rozřízneme, odstraníme jadérka a také nakrájíme. Hořčici (koupíme nějakou kvalitnější), vyklopíme do misky, přidáme nakrájenou zeleninu a promícháme. Směs dáme do zavařovací sklenice a uložíme nejméně na tři dny někde v chladnu. Podáváme jako pikantní přílohu k vařeným masům, ale i třeba i k vejcím uvařeným natvrdo.
Poznámka:
Místo uvedené nakládané zeleniny můžete použít i svou oblíbenou nakládanou zeleninovou směs.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,257x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní hořčice


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist