Kuřecí steak Herkules

Suroviny

4 kuřecí řízky
1 plechovka žampionů
1 pórek
100 g salámu Herkules
sůl
bílý pepř
1 lžíce oleje
250 ml smetany ke šlehání
100 g tvrdého sýra

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a lehce naklepeme (nejlépe přes fólii). Očištěný pórek nakrájíme na silnější kolečka, salám na proužky. Zapékací misku vytřeme olejem a vložíme do ní osolené a opepřené kuřecí řízky. Posypeme je pórkem, salámem, žampiony a zalijeme smetanou. Přiklopíme pokličkou, vložíme do trouby a pečeme asi 20 minut.
Než budou steaky hotové, připravíme si přílohu – rýži nebo třeba zlatavé hranolky a čerstvou zeleninu nebo salát z čerstvé zeleniny.
Poznámka:
Nic nového pod sluncem, ale je to rychlé, lehké a dobré.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,422x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí steak Herkules


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist