Čevabčiči

Suroviny

500 až 600 g mletého masa (vepřové, hovězí)
1 vejce
1 cibule
1 až 2 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
špetka majoránky
špetka tymiánu

recept nemá fotografii

Postup

K mletému masu přidáme vejce, velmi jemně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, sůl a všechno koření. Rukama dobře promícháme a propracujeme. Potom odkrajujeme polévkovou lžící masovou směs a tvarujeme ji mokrýma rukama na delší a tenké šišky. Ty zvolna opékáme po všech stranách v rozpáleném oleji.
Podáváme s hořčicí a nakrájenými kolečky cibule. Vhodnou přílohou je chléb, brambory či bramborová kaše.
Poznámka:
Kouzlo tohoto jídla je ve správném okořenění – všechno tak akorát pro váš jazýček.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,746x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čevabčiči


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist