Fazole s uzeným masem
Suroviny
2 konzervy červených fazolí
2 lžíce sádla
1 větší cibule
2 stroužky česneku
1 konzerva loupaných rajčat
sůl
mletý pepř
citrónová šťáva
čerstvý nebo sušený tymián
kyselá okurka
600 g vařeného uzeného masa

Postup
Na sádle orestujeme cibuli nakrájenou na kostičky a česnek nakrájený na plátky, přidáme nasekaná rajčata z konzervy včetně nálevu a odcezené fazole z konzervy. Osolíme, opepříme, přidáme lžíci citrónové šťávy a lístečky tymiánu. Vše promícháme a podusíme.
Podáváme s plátky ohřátého uzeného masa a s kyselou okurkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3,040x
Zdroj: ceskahospodynka.cz

Komentáře receptu Fazole s uzeným masem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!