Grilovaný pstruh s bramborem v balíčku

Suroviny

4 pstruzi
8 nových brambor
máslo
sůl
citrón
2 lžičky grilovacího koření
1 lžíce sekané bazalky
(alobal)

recept nemá fotografii

Postup

Pstruhy očistíme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme grilovacím kořením. Do břišní dutiny vložíme kousek másla a zasypeme bazalkou. Pstruha položíme na dostatečně velký pruh alobalu, obložíme ho plátky nakrájených brambor a ještě jednou posolíme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme kousek másla, alobal důkladně uzavřeme a grilujeme 15 až 20 minut.
Poznámka: Výhodou je, že je současně hotová i příloha. Ideální na chatu či chalupu, od grilování nemusíte odbíhat ke sporáku.
Poznámka: Fotografie je z přípravy balíčku - pstruh je okořeněný v břišní dutině, jsou přiložené brambory posypané nakrájenou bazalkou. Stačí grilovat 30 minut, balíček není nutné obracet. Lze ho celý přenést na talíř a uprostřed opatrně rozříznout, aby odešla pára. Pstruh má v této úpravě trochu nezvyklou, ale velmi lahodnou chuť. Fotografie hotového jídla bohužel nevznikla.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,100x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaný pstruh s bramborem v balíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist