Panga omeleta

Suroviny

500 g pangasia
1 červená cibule
olej
koření na ryby (kotányi)
2 zakysané smetany
2 vejce
sůl
lžíce sekané petrželky (pažitky)
1 lžíce strouhaného sýra

recept nemá fotografii

Postup

Filety z pangasia necháme rozmrazit, opláchneme a osušíme v papírové utěrce.
Po obou stranách je osolíme a posypeme kořením na ryby. Orestujeme velmi krátce na rozpáleném oleji.
Připravíme si kulatou plochou misku, kterou můžeme dát do trouby. Vytřeme ji tukem (stačí necelá lžička oleje). Cibuli oloupeme, pokrájíme na plátky a poklademe na dno misky. Na cibuli poklademe orestované rybí filety. Zakysanou smetanu rozleháme s vejci a špetkou soli a nalijeme na ryby. Posypeme nasekanou zelenou petrželkou a jemně nastrouhaným sýrem.
Vložíme do trouby a pečeme, až začne omeleta na povrchu zlátnout. Rozdělíme na porce a podáváme s bramborem či s bramborovou kaší a s čerstvou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,099x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Panga omeleta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist