Krůtí medailonky s adžikou

Suroviny

750 g krůtích medailonků
2 lžičky koření Adžika
2 lžíce olivového oleje
200 ml kuřecího vývaru
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Smícháme koření adžika a olivový olej a do této směsi vložíme krůtí medailonky. Promícháme, aby se maso dobře obalilo a necháme asi dvě hodiny odležet.
V kastrolu rozpálíme trochu oleje a maso na něm ze všech stran orestujeme. Osolíme, zalijeme kuřecím vývarem a pod pokličkou zvolna asi 30 minut dusíme.
Podáváme s rýží či s bramborem. Je vhodné doplnit zeleninou (čerstvou nebo dušenou). Na fotografii je dušená mrkev a celer nakrájený na hranolky.
Poznámka:
Jde o lehké, nízkokalorické, ale přesto díky koření chutné hlavní jídlo.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,436x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí medailonky s adžikou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist