Ďábelské rybí filé

Suroviny

500 g rybího filé
1 cibule
2 feferonky
4 lžíce dijonské hořčice
citrónová šťáva
karí koření
tlučený kmín
zázvor
olej
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Filé nakrájíme na porce, osolíme a okořeníme (množství koření přizpůsobíme chuti strávníků). Každý kousek potřeme po obou stranách dijonskou hořčicí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, z feferonek odstraníme jadérka a také je jemně nakrájíme. Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli a feferonky, potom vložíme porce ryby a osmažíme z obou stran. Následně mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka. Na závěr zakapeme porce ryby citrónovou šťávou.
Podáváme s hranolky, americkými bramborami či vařenými bramborami. Doplníme čerstvou sezónní zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,281x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ďábelské rybí filé


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist