Ďábelské rybí filé
Suroviny
500 g rybího filé
1 cibule
2 feferonky
4 lžíce dijonské hořčice
citrónová šťáva
karí koření
tlučený kmín
zázvor
olej
sůl

Postup
Filé nakrájíme na porce, osolíme a okořeníme (množství koření přizpůsobíme chuti strávníků). Každý kousek potřeme po obou stranách dijonskou hořčicí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, z feferonek odstraníme jadérka a také je jemně nakrájíme. Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli a feferonky, potom vložíme porce ryby a osmažíme z obou stran. Následně mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka. Na závěr zakapeme porce ryby citrónovou šťávou.
Podáváme s hranolky, americkými bramborami či vařenými bramborami. Doplníme čerstvou sezónní zeleninou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,548x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Ďábelské rybí filé
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!