Kuře Bernard
Suroviny
1 kuře
½ litru černého piva značky Bernard
1 lžička kmínu
2 lžičky hořčice
1 lžička sladké papriky
1 velká cibule
olej

Postup
Kuře opláchneme, osušíme a naporcujeme. Každou porci jemně potřeme hořčicí. Připravíme si pekáček, který vytřeme olejem a vyložíme plátky cibule. Porce kuřete opečeme na pánvi na oleji po všech stranách, předáme do pekáčku, osolíme a pokmínujeme a poprášíme mletou paprikou. Vše zalijeme polovinou piva, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 30 minut. V průběhu pečení podléváme druhou polovinou piva a maso poléváme vypečenou šťávou.
Podáváme s chlebem a zeleninovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,623x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kuře Bernard
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!