Netradiční sekaná

Suroviny

1 kg mletého masa (směs hovězí a vepřové)
1 klobása
150 g kuřecích jater
2 nastrouhané cibule
4 stroužky česneku
1 lžička mletého divokého koření čerstvý tymián
2 vejce
10 podrcených kuliček jalovce
8 zampionů
máslo
plátky slaniny
bobkový list
rozmarýn

recept nemá fotografii

Postup

Klobásu a kuřecí játra umeleme a přidáme k mletému vepřovému a hovězímu masu. Dále přidáme nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek, divoké koření, tymián (sdrhnuté lístky), rozšlehaná vejce, drcený jalovec a pokrájené žampiony, které jsme podusili na másle a nechali vychladnout.

Vše řádné promícháme, podle potřeby přidáme strouhanku a vytvoříme šisku. Obalíme ji plátky slaniny a vložíme do pekáče. Obložíme bobkovým listem a snítkami rozmarýnu. Podlijeme trochou vody a pečeme v troubě zahřáté na 180 a 200 st. C.

Sekanou můžeme podávat teplou i studenou. Jako příloha je vhodný chléb nebo brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,928x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Netradiční sekaná


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist