Gnocchi se špenátovou omáčkou

Suroviny

1 balíček gnocchi
2 ks kuřecí prsa
1 mražený špenát
2 trojúhelniky taveného sýra
4 stroužky česneku
200 ml smetany
sůl
mletý pepř
olej

recept nemá fotografii

Postup

Zmražený špenát si vyjmeme z mrazáku hodinku před přípravou a necháme ho povolit. Na hlubší pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm nakrájené, osolené a opepřené kuřecí maso. Poté přidáme prolisovaný česnek, špenát, tavený sýr a zalijeme smetanou. Chvilku povaříme. Pokud je omáčka řídká, můžeme ji zlehka zaprášit moukou a pak samozřejme ještě povaříme alespoň 10 minut.
Nakonec přidáme uvařené gnocchi, promícháme a můžeme podávat.

Poznámka:
Smetanu lze použít tu na vaření (je méně tučná) nebo i tu na šlehání. Místo zmraženého špenátu lze samozřejmě použít čerstvý, pokud jej máme k dispozici. Gnocchi jsou vlasně noky, malé knedlíčky z brambor, mouky a dalších surovin. Lze je koupit hotové (zmražené), ale samozřejmě si je můžete udělat i doma.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,014x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Gnocchi se špenátovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist