Marinované kotlety

Suroviny

4 vepřové kotlety
200 g lučiny
1 lžíce másla
nasekaná petrželka
8 brambor
olej
1 čerstvý ananas
1 feferonka

Marináda:
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce ostrého kečupu
1 lžíce drceného pepře
1 lžíce worcestru
1 lžička sardelové pasty
50 ml koňaku
sůl
olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

Na marinádu promícháme hořčici, kečup, sardelovou pastu, mletý pepř, worcestr, sůl, koňak a olivový olej. Kotlety potřeme marinádou a necháme odležet.

Lučinu rozmícháme s máslem a nasekanou zelenou petrželkou. Brambory opláchneme, osušíme, do poloviny nařízneme kříž a naplníme ochucenou lučinou. Každou zvlášť zabalíme do alobalu potřeného olejem a dáme na plech do trouby rozehřáté na 200 st. C. Pečeme asi 20 minut.

Maso opečeme po obou stranách na oleji a uchováme v teple. Kolečka ananasu opečeme na oleji do zlatova, přidáme pokrájenou feferonku a krátce orestujeme. Kotlety rozdělíme na talíře, přelijeme vypečenou šťávou a podáváme s opečeným ananasem a plněnou bramborou.

Poznámka:
Jídlo je pracnější i nákladnější, hodí se spíše pro slavnostní příležitosti. Třeba zrovna na vánoce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,065x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinované kotlety


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist