Rozlítané ptáčky

Suroviny

500 g předního hovězího
2 vejce uvařená na tvrdo
2 kyselé okurky
100 g špeku
100 g měkkého salámu (Gothaj)
2 cibule
2 lžíce plnotučné hořčice
olej
sůl
pepř
bujon
tmavá jíška (knorr)

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme maso, hořčici, pokrájený špek, promícháme a přilijeme vodu s bujonem. Dusíme, pokud maso není měkké. Potom do omáčky přidáme nahrubo pokrájené vařené vejce, okurku a salám a ještě podusíme asi 10 minut.

Nakonec omáčku zahustíme jíškou, dosolíme a chvilku ještě povaříme.
Příloha: kynutý knedlík, rýže.

Poznámka:
Dříve jsem pracně balila ptáčky, nyní to vařím tímto způsobem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,759x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 2) 1.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rozlítané ptáčky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist