Plněný králičí hřbet

Suroviny

vykostěný králičí hřbet
120 g oleje
králičí játra
1 vejce
60 g čerstvých žampiónů
100 g anglické slaniny
3 dl vývaru
3 cibule
50 g másla
300 g sterilovaného hrášku
1 lžíce hladké mouky
3 stroužky česneku
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Králičí hřbet omyjeme, osušíme a potřeme česnekem utřeným se solí. Do masa uděláme kapsu pro plnění. Na části oleje zpěníme poloviční dávku nakrájené cibule, přidáme pokrájená játra, na plátky nakrájené žampióny a orestujeme a zalijeme vejcem. Směs necháme srazit a dle chuti dosolíme. Vychladlou směsí naplníme kapsu a zašijeme. Takto připravený hřbet obalíme anglickou slaninou pokrájenou na plátky, ovážeme nití a poprášíme moukou.

Hřbet opečeme na oleji, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Zbytek nakrájené cibule osmahneme na másle, přidáme sterilovaný hrášek, prohřejeme a podáváme jako přílohu k masu. Maso s nádivkou naporcujeme a přeléváme šťávou připravenou pouze z výpeku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,998x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněný králičí hřbet


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist