Burgundská rajčata
Suroviny
6 velkých rajčat
800 g míchaného mletého masa
1 cibule
2 vejce
tymián
rozmarýn
petrželka
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř

Postup
Rajčata omyjeme a seřízneme jim špičku, které si dáme stranou. Vnitřek rajčat pečlivě vydlabeme lžičkou tak, abysme nepoškodili vnější obal rajčat. Trošku posolíme a necháme odležet v chladu.
Mleté maso smícháme s dalšími ingrediencemi. Touto směsí plníme rajčata a předehřejeme troubu. Přidáme vršky, podlijeme trošku vodou a necháme asi hodinu zapékat. Podáváme s bílým pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,687x
Komentáře receptu Burgundská rajčata
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!