Burgundská rajčata

Suroviny

6 velkých rajčat
800 g míchaného mletého masa
1 cibule
2 vejce
tymián
rozmarýn
petrželka
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Rajčata omyjeme a seřízneme jim špičku, které si dáme stranou. Vnitřek rajčat pečlivě vydlabeme lžičkou tak, abysme nepoškodili vnější obal rajčat. Trošku posolíme a necháme odležet v chladu.

Mleté maso smícháme s dalšími ingrediencemi. Touto směsí plníme rajčata a předehřejeme troubu. Přidáme vršky, podlijeme trošku vodou a necháme asi hodinu zapékat. Podáváme s bílým pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,635x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Burgundská rajčata


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist