Lepenice I.
Suroviny
600 g brambor
sůl
kmín
2 lžíce sádla
1 cibule
300 g kysaného zelí
80 g slaniny

Postup
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě, přidáme kmín. Scedíme, rozšťoucháme. Cibuli necháme zesklovatět a zamícháme k ní podušené kysané zelí. Na talíři poléváme rozškvařenou slaninou a podáváme s opečenou uzeninou nebo na kostky nakrájeným vepřovým bůčkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,783x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Lepenice I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!