Zvěřinové ragú s hříbky

Suroviny

300 g kančí kýty
300 g dančího hřbetu
100 g sušených hříbků
300 g šalotky
2 lžíce koření "divočina"
1 dl olivového oleje
2 snítky tymiánu
300 ml vývaru Demi glace
150 ml smetany

recept nemá fotografii

Postup


Maso nakrájíme na kostky. Kostky masa posypeme tymiánem, přidáme koření "divočina" a opepříme, zakapeme olejem. Promícháme a necháme přes noc v lednici. Až druhý den maso osolíme.

Rozehřejeme olej, na který dáme opékat maso. Poté ho dáme do hrnce a necháme ho zatáhnout, až poté zamícháme. Šalotku nakrájíme na kousky a přidáme do hrnce. Opečeme, přidáme houby a přilijeme vodu, ve které se namáčely sušené houby a demi glas. Vaříme, dokud maso nebude měkké. Na závěr zahřejeme smetanu a nalijeme ji do ragú.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8,407x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4.00 (počet: 7) 4.00 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zvěřinové ragú s hříbky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist