Candát po selsku
Suroviny
1 menší candát
šťáva z 1/2 citrónu
sůl
pepř
2 lžíce oleje
2 papriky
3 rajčata

Postup
Candáta očistíme, omyjeme, podélně rozpůlíme a zbavíme kůže. Dáme do pekáče, zakapeme šťávou z půlky citrónu, osolíme, opepříme a přelijeme 2 lžícemi oleje. Přidáme na kostky nakrájené papriky a rajčata.
Pekáče překryjeme alobalem a v předem vyhřáté troubě při nízké teplotě zvolna podusíme doměkka.
Podáváme s bílým pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,125x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Candát po selsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!