Candát po selsku

Suroviny

1 menší candát
šťáva z 1/2 citrónu
sůl
pepř
2 lžíce oleje
2 papriky
3 rajčata

recept nemá fotografii

Postup

Candáta očistíme, omyjeme, podélně rozpůlíme a zbavíme kůže. Dáme do pekáče, zakapeme šťávou z půlky citrónu, osolíme, opepříme a přelijeme 2 lžícemi oleje. Přidáme na kostky nakrájené papriky a rajčata.

Pekáče překryjeme alobalem a v předem vyhřáté troubě při nízké teplotě zvolna podusíme doměkka.

Podáváme s bílým pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,048x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Candát po selsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist