Candát po selsku
Suroviny
1 menší candát
šťáva z 1/2 citrónu
sůl
pepř
2 lžíce oleje
2 papriky
3 rajčata

Postup
Candáta očistíme, omyjeme, podélně rozpůlíme a zbavíme kůže. Dáme do pekáče, zakapeme šťávou z půlky citrónu, osolíme, opepříme a přelijeme 2 lžícemi oleje. Přidáme na kostky nakrájené papriky a rajčata.
Pekáče překryjeme alobalem a v předem vyhřáté troubě při nízké teplotě zvolna podusíme doměkka.
Podáváme s bílým pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,077x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Candát po selsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!