Holštýnské bifteky

Suroviny

(pro 4 osoby)
4 bifteky ze svíčkové po 150 g
250 g cibule
4 lžíce oleje
1/2 lžičky pepře
sůl
2 lžíce másla

recept nemá fotografii

Postup

Svíčkovou den předem opepříme, potřeme olejem a necháme uležet v lednici, maso je pak křehčí. Druhý den oloupeme cibule a nakrájíme je na plátky, které osmahneme na 2 lžících rozpáleného oleje. Pak ji vyklopíme na talíř. Zbývající olej dáme na pánev a rozehřejeme. Vložíme na něj bifteky a opékáme zprudka za častého obracení 2 minuty, pak když jsou opečené, snížíme teplotu a dopékáme ještě 4 minuty. Hotové bifteky osolíme, přidáme na ně máslové hobliny a servírujeme na nahřátých talířích. Cibuli dáme zpět do pánve a vmícháme do vypečené šťávy. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.
Příloha: brambory maštěné máslem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,054x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 6) 8.00 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Holštýnské bifteky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist