Velikonoční maso
Suroviny
1 kg vepřového bůčku
6 vajec
1 lžíce kořenící směsi
4 stroužky česneku
1 lžička soli
1 lžička mletého pepře
mletá paprika na obalení (sladká nebo pálivá)
úzký sáček na tlačenku
![Velikonoční maso (z mobilní aplikace pro Android) ukázka receptu Velikonoční maso (z mobilní aplikace pro Android)](/Content/Images/Recipes/1068_show.jpg)
![Posunovut vlevo](/Content/Images/left.png)
![Velikonoční maso (z mobilní aplikace pro Android) ukázka receptu Velikonoční maso (z mobilní aplikace pro Android)](/Content/Images/Recipes/1068_preview.jpg)
![Posunout vpravo](/Content/Images/right.png)
Postup
Maso s česnekem umeleme, přidáme koření a vejce. Dobře promícháme, můžeme použít hnětač. Sáček na tlačenku naplníme, ze stran pevně zavážeme provázkem a dáme aspoň na 2 hodiny do lednice odležet. Potom maso vložíme do vroucí vody a vaříme 90 minut. Po vychladnutí vyjmeme ze sáčku a obalíme v paprice. Krájíme na plátky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 1 557x
Zdroj: Všechno co mám ráda
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Velikonoční maso
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!