Velikonoční maso
Suroviny
1 kg vepřového bůčku
6 vajec
1 lžíce kořenící směsi
4 stroužky česneku
1 lžička soli
1 lžička mletého pepře
mletá paprika na obalení (sladká nebo pálivá)
úzký sáček na tlačenku
Postup
Maso s česnekem umeleme, přidáme koření a vejce. Dobře promícháme, můžeme použít hnětač. Sáček na tlačenku naplníme, ze stran pevně zavážeme provázkem a dáme aspoň na 2 hodiny do lednice odležet. Potom maso vložíme do vroucí vody a vaříme 90 minut. Po vychladnutí vyjmeme ze sáčku a obalíme v paprice. Krájíme na plátky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 1,595x
Zdroj: Všechno co mám ráda
Komentáře receptu Velikonoční maso
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!