Zelňačka

Suroviny

1 sterilované zelí Znojmia
2 nohy pikantní klobásy
3 brambory
2 cibule
hrst sušených hub
1 masox
1 lžíce mleté papriky
1 lžička kmínu
plátek másla
1,5 l vody
mouka na zahuštění
sůl
ev. smetana

recept nemá fotografii

Postup

Nakrájenou cibuli na másle necháme zesklovatět,přidáme nakrájenou klobásu, chvíli orestujeme,zasypeme mletou paprikou a zalijeme vodou.Přidáme na kostky nakrájené brambory, kmín,masox, namočené houby a vaříme, až jsou brambory skoro měkké. Poté přidáme zelí i s nálevem a ještě 1/4 hod. vaříme. Zahustíme moukou, povaříme a ev. dosolíme. Lze přidat smetanu či Tatra mléko v plechovce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,266x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.69 (počet: 16) 8.69 16 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zelňačka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist